Din Görevlileri Kaynaşma Yemeği

2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Konya Merkezinde görev yapan tüm Din Görevlileri, Camileri Temizleme Derneğinin davetlisi olarak, Diltaş Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Programa, Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, İl Müftü Vekili Dr.Hamza KÜÇÜK, İl Müftü Yardımcıları Muharrem Biçer, Tacettin Kaplan, Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Oğuz, Daire Amirleri, İlçe Müftüleri, Vaizler, Yarışmalarda dereceye giren personel ile Konya’da görev yapan Din Görevlileri ve Camileri Temizleme Derneği üyeleri katıldı.

“Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda dereceye giren Karatay İlçesi Aliyyul Murtaza Camii İmam Hatibi Ali Kıyak’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Konya İl Müftü Vekili Dr. Hamza KÜÇÜK, programın gerçekleşmesine vesile olan başarılı din görevlilerine teşekkür ederek” Camileri Temizleme Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Küçük, Camiler Haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye birinciliği, Hutbe Yarışmasında Türkiye ikinciliği, Erkek ve Bayan Din görevlileri arasında Hafızlık Yarışmalarında ise Bölge birinciliklerinin de Konya’nın olduğunu ifade etti.

Çeşitli alanlarda ve yarışmalarda başarılı olan din görevlilerine, Derneğimiz tarafından Tablet Bilgisayar, Altın, Kitap Seti, Levha gibi çeşitli hediyeler takdim edildi.

Paylaşabilirsiniz...